Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Πράνιτς

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Πράνιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2013 14:39
Καλά νέα με Πράνιτς στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης άσος θα χάσει μόνο την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και θα δώσει κανονικά το παρόν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος άσος υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο στην προπόνηση της Πέμπτης , ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά, προς ανακούφιση όλων στο «τριφύλλι».

Έτσι, ο παίκτης θα χάσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ωστόσο θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα του Κυπέλλου με τους Κρητικούς και παράλληλα για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ανακοινώθηκε από τον Αναστασίου η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη.

Την αποστολή αποτελούν οι:


Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.