Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2013 20:14
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανιωνίου αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αμέσως μετά την νέα ήττα της ομάδας από την Κέρκυρα (2-1).

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αυτή την απόφαση αμέσως μετά τον αγώνα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγή προπονητή, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους παίκτες. Ωστόσο στον Πανιώνιο θεωρούν ότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη σύμφωνα με δηλώσεις του Ανδρέα Σάμαρη, και θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη.

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου» και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.