Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έμεινε «ζωντανός» ο Απόλλων, τρία στα τρία για Τότεναμ

Γιουρόπα Λιγκ: Έμεινε «ζωντανός» ο Απόλλων, τρία στα τρία για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2013 22:56
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Απόλλων Λεμεσού και Λάτσιο στην Κύπρο, με αποτέλεσμα η κυπριακή ομάδα να φτάσει τους 4 βαθμούς και να ελπίζει σε πρόκριση.

Μετά το «διπλό» στην έδρα της Λέγκια, ο Απόλλων κράτησε στο μηδέν στην Λάτσιο στο «ΓΣΠ» και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση.

Οι «λατσιάλι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, με αποτέλεσμα να φύγουν μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κύπρο, επιτρέποντας έτσι στην Τράπζονσπορ να περάσει πρώτη, καθώς κέρδισε με 2-0 την Λέγκια στην Τουρκία.

Τρία στα τρία για Τότεναμ, πρώτη νίκη για Λιόν


Γιουρόπα Λιγκ: Έμεινε «ζωντανός» ο Απόλλων, τρία στα τρία για Τότεναμ
Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Σέριφ και έκανε το 3x3 στον όμιλο της.

Οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Βερτόνγκεν, ενώ ο Ντεφό στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ανζί κέρδισε με 1-0 την Τρόμσο και πέρασε στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς.

Από την άλλη, η Λιόν μετά από δύο σερί ισοπαλίες, πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους, επικρατώντας με 1-0 της Ριέκα και έπιασε την Μπέτις στην κορυφή του ομίλου. Οι «λιονέ» έστω και δύσκολα, έκαμψαν την αντίσταση της Ριέκα χάρη σε κεφαλιά του Γκρενιέ στο 67’ και πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπέτις κέρδισε με το ίδιο σκορ την Γκιμαράες και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πέρασε πρώτη η Σεβίλλη, σεφτέ για Ντιναμό


Γιουρόπα Λιγκ: Έμεινε «ζωντανός» ο Απόλλων, τρία στα τρία για Τότεναμ
Στην κορυφή του ομίλου της πέρασε η Σεβίλλη, η οποία με γκολ του Μάτσιν στο 88’ απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Σλόβαν και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Από την άλλη, οι Τσέχοι έμειναν στην δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Φράιμπουργκ ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Εστορίλ.

Στον 7ο όμιλο, η Ντιναμό Κίεβου πήρε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 3-0 της Τουν στην Ουκρανία και μείωσε τη διαφορά από την 1η Γκενκ που ήρθε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της με αντίπαλο την Ραπίντ Βιέννης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.