Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζεζούς: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Ζεζούς: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2013 01:30
Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό ο Ζόρζε Ζεσούς.

Ο τεχνικός των «αετών» υποστήριξε πως η ομάδα του δικαιούταν την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για τους τρεις βαθμούς στο «Καραισκάκη»:

«Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να κερδίζαμε το ματς αυτό. Έχει σημασία να κερδίζεις, αλλά είναι εξίσου σημαντικό όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς να μη χάνεις. Θεωρώ πως το 1-1 είναι δίκαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μάχη κόντρα στο αποτέλεσμα και τον κακό αγωνιστικό χώρο και δείξαμε πνευματική και σωματική δύναμη.

Προσπαθήσαμε με βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις να φτάσουμε στο γκολ και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό στο τέλος. Παίξαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι στο DNA μας λόγω των συνθηκών αλλά παρ’ όλα αυτά φτάσαμε στο 1-1. Δικαιούμασταν την ισοπαλία», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στον όμιλο. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε
».

Για τα πολλά γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα του είπε: «Ταμεία κάνουμε στο τέλος. Σημασία έχει να σκοράρεις περισσότερα γκολ από όσα δέχεσαι. Ζητούμενο δεν είναι μόνο να μη δέχεσαι γκολ, αλλά και να πετυχαίνεις. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεχόμαστε περισσότερα γκολ από ό,τι συνήθως».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.