Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «Χ»άλασε ο βαθμός αλλά έχει το πλεονέκτημα (3ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «Χ»άλασε ο βαθμός αλλά έχει το πλεονέκτημα (3ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2013 23:49
Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπενφίκα ανοίγοντας το σκορ με τον Τσόρι, έπαιξε… πόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου μέρους στη… πισίνα του Ντα Λούζ και εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1 έπειτα από κόρνερ στο 83' που δεν θα έπρεπε να δοθεί ποτέ!

Προβάδισμα για τη δεύτερη θέση πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα της Μπενφίκα, την οποία και υποδέχεται σε δύο εβδομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου με νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρή γεύση στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι με τρομερό στήσιμο από τον Μίτσελ, ήταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπενφίκα και πήραν προβάδισμα στο 29’ με ωραίο γκολ του Ντομίνγκιεζ.

Στην επανάληψη, βέβαια, όλα τα σχέδια των δύο προπονητών πήγαν περίπατο, καθώς η καταρρακτώδης βροχή στη Λισαβόνα μετέτρεψε το ματς σε … αγώνα πόλο με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος από το 46’ μέχρι το 70’ να μην επέτρεπε στους παίχτες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν «θύμα» του... βάλτου, καθώς στο 58’ έπειτα από αντεπίθεση, ο Φουστέρ βγήκε απέναντι από τον Αρτούρ, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα αντί να καταλήξει στα δίχτυα, κόλλησε στο χορτάρι πριν την γραμμή, με αποτέλεσμα το 0-2 να μην γίνει ποτέ!

Τα λεπτά περνούσαν χωρίς η Μπενφίκα να καταφέρνει να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, που να προέρχεται από στημένη φάση, ωστόσο τελικώς οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν.

Και αυτό γιατί ο διαιτητής αντί να δώσει άουτ για τον Ολυμπιακό στο 83’, καταλόγισε λανθασμένα κόρνερ στους γηπεδούχους από το οποίο ο Καρντόσο έκανε το 1-1, έπειτα από λάθος έξοδο του Ρομπέρτο.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο φέρνει Ολυμπιακό και Μπενφίκα στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, πίσω από την 1η Παρί Σεν Ζερμέν, που έκανε… πάρτι στην έδρα της Άντερλεχτ, την οποία και κέρδισε με 5-0!

Οι συνθέσεις:


Μπενφίκα: Άρτουρ, Αλμέιδα, Σιγκουέιρα, Λουισάο, Γκαράι, Μάτιτς, Πέρεζ (82’ Αμορίμ), Γκαϊτάν (82’ Ροντρίγκο), Λίμα, Τζον (46’ Καβαλέιρο), Καρντόσο.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ (86’ Μεντζανί), Φουστέρ (68’ Γιαταμπαρέ), Βάις (56’ Εντινγκά), Μήτρογλου.

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 9

2. Ολυμπιακός 4

3. Μπενφίκα 4

4. Άντερλεχτ 0

3X3 με διαστημικό Ζλάταν η Παρί


Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «Χ»άλασε ο βαθμός αλλά έχει το πλεονέκτημα (3ος όμιλος)
Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, τα δύο εξ’ αυτών γκολάρες, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλες και έκανε το 3x3 στον όμιλο.

Ο Σουηδός επιθετικός πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε 19 λεπτά (17’, 22’, 36’) με δύο γκολ για highlight, η Παρί «σφράγισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Εν τέλει ο Καβάνι στο 51’ και ο Ζλάταν με 4ο γκολ στο 62’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 το οποίο επιτρέπει στην Παρί να πανηγυρίζει από τώρα την πρόκριση για τους «16».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.