Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Μόσχα με σούπερ Αγκουέρο η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Μόσχα με σούπερ Αγκουέρο η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2013 21:02
Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με δύο γκολ του Αγκουέρο κέρδισε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία και έπιασε προσωρινά τη Μπάγερν στην πρώτη θέση.

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πέτυχε ακόμα δύο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, επιτρέποντας στους «πολίτες» να φύγουν με τη νίκη από τη Μόσχα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν έπειτα από βολέ του Ακινφέεβ και κεφαλιά του Χόντα, ο Τόσιτς «κρέμασε» τον Χαρτ για το 1-0 στο 32ο.

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά ο Αγκούερο έπειτα από λάθος του Μπερετζούτσκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 34’. Μάλιστα ο ίδιος στο 42’ με δεύτερο προσωπικό γκολ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, όσο κυλούσαν τα λεπτά η ΤΣΣΚΑ πίεζε όλο και περισσότερο για την ισοφάριση και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Χαρτ να σώζει την ομάδα του.

Έτσι με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε τους 6 βαθμούς, όσους έχει και η Μπάγερν με παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ΤΣΣΚΑ έμεινε στους τρεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.