Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε A: Νίκησε τον... Νίνη ο Μπαλοτέλι

Σέριε A: Νίκησε τον... Νίνη ο Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2013 03:27
Τα 4 γκολ σε 3 αναμετρήσεις με την φανέλα της Μίλαν έφτασε ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε την νίκη με 2-1 στην ομάδα του απέναντι στη Πάρμα, με αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» να πιάνουν στην 3η θέση την Λάτσιο. Έπαιξε για σχεδόν 35 λεπτά ο Σωτήρης Νίνης.

Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους κυρίως στο πρώτο μέρος, με την Πάρμα να είχε την κατοχή καθώς και τις περισσότερες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα τον Κρίστιαν Αμπιάτι.

Έτσι η Μίλαν παρά την κακή της εικόνα, στάθηκε τυχερή και πήρε «κεφάλι» στην αναμέτρηση χάρη σε αυτογκόλ του Παλέτα στο 39’ ύστερα από γύρισμα του Μπόατεγκ.

Το γκολ φάνηκε ότι επηρέασε τους «παρμέντσι» οι οποίοι στην συνέχεια έριξαν την απόδοση τους και παρά την είσοδο του Σωτήρη Νίνη στο 56’, δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά, με αποτέλεσμα ο Μπαλοτέλι στο 78’ να κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής, με τον Σανσόνε να μειώνει στο 90+3’ σε 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.