Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καπετάνος: «Θα έχει πρόβλημα η Εθνική εάν δεν βελτιωθεί»

Καπετάνος: «Θα έχει πρόβλημα η Εθνική εάν δεν βελτιωθεί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2013 19:02
Δύσκολο έργο θα έχει κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική Ελλάδας εφόσον παρουσιάσει το πρόσωπο που έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια, σύμφωνα με τον Παντελή Καπετάνο.

Ο φορ της Στεάουα Βουκουρεστίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στον αγώνα μπαράζ της Εθνικής, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι καλύτερη σε ομαδικό επίπεδο, ωστόσο θα συναντήσει πρόβλημα εφόσον παρουσιάσει το προβληματικό πρόσωπο που έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά.

Ο ίδιος μίλησε στη συνέχεια για την επιστροφή του στην Στεάουα, αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ έκανε σχόλιο και για το επίπεδο του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παντελή Καπετάνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:


-τις μονομαχίες Ελλάδας-Ρουμανίας στα μπαράζ:

«Ταλέντο υπάρχει και η Ρουμανία έχει μία καλή ομάδα, αλλά δεν είναι καλύτερη σε ομαδικό επίπεδο από την Ελλάδα. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και κατάφεραν με τον Πιτσούρκα να κάνουν μία καλή πορεία σε έναν δύσκολο όμιλο αφήνοντας πίσω τους την Τουρκία. Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση και οι δύο χώρες πανηγυρίζουν. Για μένα αν η Εθνική παίξει όπως στα τελευταία παιχνίδια που είδα, θα έχει πρόβλημα. Το ματς στη Ρουμανία θα είναι πολύ δύσκολο».

-την επιστροφή στη Στεάουα:

«Είχα συνηθίσει στο Κλουζ στην ηρεμία και τη διαφορετική ζωή. Πρέπει να μπω πάλι στους ρυθμούς της πρωτεύουσας. Στο Βουκουρέστι είναι τρελή η κατάσταση, καμία σχέση με την ηρεμία στο Κλουζ».

-το πόσο ακόμη θα παίζει στη Ρουμανία:

«Γύρισα στη Στεάουα γιατί αγάπησα την ομάδα και θέλω ένα πρωτάθλημα μαζί της. Αυτός μάλλον θα είναι ο τελευταίος μου χρόνος στη Ρουμανία, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Πρέπει να τα υπολογίζεις όλα. Έχω οικογένεια και παιδιά, οπότε πρέπει να κοιτάζω την οικογένειά μου».

-το επίπεδο της Στεάουα:

«Η Στεάουα έχει αλλάξει επίπεδο την τελευταία διετία. Δεν υπάρχει ομάδα να την κοντράρει. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα περπατώντας και πιστεύω πως και φέτος θα γίνει το ίδιο».

-την πορεία της Στεάουα στο Champions League:

«Μετά την κλήρωση περιμέναμε πολλά παραπάνω. Χάνοντας με 3-0 από τη Σάλκε, ένα σκορ που μας αδικούσε, άλλαξε η ψυχολογία μας. Με την Τσέλσι δεν κάναμε τίποτα και χάσαμε δικαιότατα. Χθες περιμέναμε το πρώτο τρίποντο, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να προκριθούμε στο Europa League. Το επόμενο ματς με τη Βασιλεία θα είναι οριακό για μας».

-το επίπεδο του ρουμανικού πρωταθλήματος:

«Όταν είχα πρωτοέρθει στη Ρουμανία υπήρχαν 10-12 πολύ δυνατές ομάδες, αλλά πλέον σχεδόν όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Τουλάχιστον εκεί οι ομάδες που έχουν τέτοια προβλήματα, υποβιβάζονται σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου ψηφίζονται κάποιοι νόμοι και στο τέλος την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.