Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρικά: «Ότι θέλαμε η Ελλάδα, δεν έχει πολλή εμπειρία»!

Μαρικά: «Ότι θέλαμε η Ελλάδα, δεν έχει πολλή εμπειρία»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2013 17:08
Ικανοποιημένος με την κλήρωση εμφανίστηκε ο Τσίπριαν Μαρικά ο οποίος μάλιστα τόνισε πως η Ελλάδα δεν έχει πολύ εμπειρία και αυτό δίνει πλεονέκτημα στη Ρουμανία! «Προσοχή» στον Μήτρογλου δήλωσαν Λάζαρ και Γκοϊάν.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κλήρωση που φέρνει την Ελλάδα αντίπαλο της Ρουμανίας στους αγώνες μπαράζ του Μουντιάλ, εμφανίστηκε ο άσος της Χετάφε, Τσίπριαν Μαρικά:

«Είναι ό,τι ακριβώς θέλαμε. Είχαμε την πιθανότητα να κληρωθούμε με πιο καταρτισμένες ομάδες. Δεν θα πρέπει βέβαια να μην δώσουμε σημασία στους Έλληνες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θεωρώ πως δεν έχουν πολλή εμπειρία κι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς σε αυτό το επίπεδο».

Μαρικά: «Ότι θέλαμε η Ελλάδα, δεν έχει πολλή εμπειρία»!
Με τη σειρά του ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ τόνισε πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ανέφερε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50:

«Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Ελλήνων είναι ο Μήτρογλου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που "γεμίζει" την περιοχή. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι πιθανότητές μας πάντως είναι ίδιες με αυτές της Ελλάδας», τόνισε ο Λάζαρ.

Από την άλλη, ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοϊάν μιλώντας στη sport.rο, υποστήριξε και αυτός πως ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της Ρουμανίας:

Μαρικά: «Ότι θέλαμε η Ελλάδα, δεν έχει πολλή εμπειρία»!
«Θέλαμε να αποφύγουμε Πορτογαλία και Κροατία. Πιο προσιτοί αντίπαλοι ήταν η Ελλάδα και η Ουκρανία.

Η ελληνική ομάδα έχει πολλούς παίκτες από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Και πολύ καλούς επιθετικούς. Ο Μήτρογλου είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Πολύ επικίνδυνος παίκτης. Δεν έχω παίξει ακόμα εναντίον του.

Τον Σαμαρά τον ξέρω από τις μάχες Ρέιντζερς-Σέλτικ. Πολύ πολύτιμος. Και τον Σαλπιγγίδη τον γνώρισα το Σάββατο που έπαιξα με τον ΠΑΟΚ. Είναι κοντός και ταχύς. Στην επίθεση είναι μια πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα. Δεν βάζει ωστόσο πολλά γκολ. Νικάει 1-0 ή 2-0 ακόμα και με τις αδύναμες ομάδες
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.