Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 90’ για Ίντερ

Σέριε Α: Σοκ στο 90’ για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2013 07:24
Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Τορίνο, με τους «νερατζούρι» να παίζουν με δέκα παίκτες σε όλο το ματς, να γυρνάνε το σκορ και τελικά να δέχονται το γκολ της ισοφάρισης στο 90’!

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του αθλήματος λίγες ώρες μετά από το τρομερό ματς της Φιορεντίνα κόντρα στη Γιουβέντους (4-2 ), Ίντερ και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες 3-3 στη έδρα της δεύτερης.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Τσέρτσι και τρία λεπτά μετά, η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάνοβιτς, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Ο Καρίσο που πέρασε στο παιχνίδι απόκρουσε το πέναλτι του Τσέρτσι, ωστόσο στο 25’ ο Φάρνερουντ με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για το 1-0 υπέρ της Τορίνο. Όμως, η Ίντερ κατάφερε να απαντήσει, όταν ο Γκουαρίν με ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η Τορίνο, οκτώ λεπτά μετά την έναρξη το δεύτερου μέρους πήρε νέο προβάδισμα με τον Ιμόμπιλε. Ωστόσο η Ίντερ απάντησε ξανά, με τον Παλάσιο να ισοφαρίζει στο 55’ σε 2-2, ενώ ο ίδιος στο 71’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «νερατζούρι».

Ωστόσο, η ομάδα του Ματσάρι δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, καθώς στο φινάλε, ο Μπελόμο με τρομερή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, σε ένα τέρμα που ο Καρίσο φέρει ευθύνη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.