Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι, ακόμα σκοράρει η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι, ακόμα σκοράρει η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2013 01:15
Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας είχε τις ευκαιρίες κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να λήξει ισόπαλο 1-1 και τους φιλοξενούμενους να «σκαρφαλώνουν» στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ακόμα σκοράρει η Ξάνθη, 5-1 την Καλλονή.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, με τους φιλοξενούμενους να «παγώνουν» τις εξέδρες, ανοίγοντας το σκορ με τον Δαμαντάκο στο 25’

Ο ΟΦΗ αντέδρασε, ισοφαρίζοντας με τον Παπάζογλου στο 41’ , ενώ στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κουτσιανικούλη στο 62’.

Ακόμα σκοράρει η Ξάνθη, μοιρασιά στη Ριζούπολη


Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι, ακόμα σκοράρει η Ξάνθη
Σε τρομερή μέρα βρέθηκε η Ξάνθη η οποία διέλυσε με 5-1 την Καλλονή στο «Κλ. Βικελίδης», πετυχαίνονται έτσι την πρώτη της εκτός έδρας νίκη.

Οι ακρίτες με χατ-τρικ του Σολάρι και δύο γκολ του Σολτανί , δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Καλλονή η οποία μείωσε απλώς στο 41’ σε 2-1 με τον Άλβες.

Μάλιστα, ο Σολάρι έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση των σκόρερ πίσω από τον Μήτρογλου που έχει 10.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ ήρθε ισόπαλος 1-1 στη Ριζούπολη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με αυτογκολ του Μπόγιοβιτς, ενώ ο Μελισσάς στο 74’ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.