Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ουντότζι ο «λυτρωτής»!

Σούπερ Λιγκ: Ουντότζι ο «λυτρωτής»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 18:43
Όπως και κόντρα στον Πανιώνιο, έτσι και στη Βέροια ο Ουντότζι πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τον Άρη ο οποίος επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με εννέα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο Άρης, ενώ ο διαιτητής απέβαλε τον Πουλίδο αμέσως μετά τη λήξη!

Σε ένα παιχνίδι με νεύρα, ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα, ο Άρης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Βέροιας με 1-0 χάρη στη κεφαλιά του Ουντότζι ο οποίος χάρισε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στους «κίτρινους».

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, με τον Άρη να γίνεται πιο επιθετικός στην επανάληψη και εν τέλει έφτασε στο γκολ στο 66’ με κεφαλιά του Ουντότζι.

Στη συνέχεια, η Βέροια δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης, έχοντας δοκάρι με τον Μπαργκάν στο 70’, με τον διαιτητή Βοσκάκη να αποβάλει στις καθυστερήσεις δύο παίκτες του Άρη (Οικονομόπουλος, Αγκάνθο) ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα έδειξε κόκκινη και στον Πουλίδο!

Μάλιστα, ο Έλληνας διαιτητής έδειξε συνολικά 14 κίτρινες κάρτες (!!), πέντε σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας και εννιά σε αυτούς του Άρη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.