Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζεσούς: «Κρίνει τη δεύτερη θέση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ζεσούς: «Κρίνει τη δεύτερη θέση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 14:29
Ως το παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη σημασία του παιχνιδιού ανάμεσα στην ομάδα του και τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως ο νικητής θα εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στον όμιλο:

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο για τον Ολυμπιακό και την Μπενφίκα», τόνισε ο Ζεζούς, ο οποίος να σημειωθεί πως έχει δεχτεί αρκετή αμφισβήτηση από τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και μία ενδεχόμενη ήττα την Τετάρτη ίσως σημάνει αυτόματα και την απομάκρυνση του από τους «αετούς».

Ο ίδιος στη συνέχεια έκανε σχόλιο για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Σινφαές για το Κύπελλο Πορτογαλίας, αναφερόμενος στην εικόνα των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε:

«Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικούς νέους παίκτες, τους οποίους πιστεύουμε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλη ευθύνη για έναν προπονητή και εγώ ανέλαβα αυτή την ευθύνη. Ο Ιβάν Καβαλέιρο έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει», ανέφερε ο 59χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Ήταν ένα ρίσκο, επειδή σε αγώνες Κυπέλλου είναι πιθανό να σημειωθούν εκπλήξεις. Πιστεύω, όμως, ότι η ποιότητα των νεαρών παικτών της Μπενφίκα θα είναι χρήσιμη στο μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.