Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρες» για  Άρσεναλ, Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρες» για Άρσεναλ, Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 19:25
Νέα απώλεια βαθμών στο «Όλντ Τράφορντ» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία πήρε προβάδισμα κόντρα στη Σαουθάμπτον, ωστόσο δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89’ με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη 1-1. «Τεσσάρες» για Άρσεναλ, Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 26ο λεπτό χάρη στο γκολ του Φαν Πέρσι, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να «σκοτώσει» τους φιλοξενούμενους. Και το πλήρωσε…

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Μπόρουτς.

Έτσι, οι «Άγιοι» οι οποίοι κατά διαστήματα είχαν την κατοχή της μπάλας στην αναμέτρηση αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί, κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μάντσεστερ, χάρη σε γκολ του Λόβρεν στο 89’ ύστερα από στημένη φάση για το τελικό 1-1.

«Τεσσάρες» για Άρσεναλ, Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρες» για  Άρσεναλ, Τσέλσι
Στις νίκες επέστρεψε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 4-1 της Νόριτς στο «Έμιρειτς» και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με ένα μαγικό γκολ του Γουίλσιρ. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ… έκρυψαν τη μπάλα, καθώς, Καθόρλα, Ζιρού και Γουίλσιρ αντάλλαξαν έξι πάσες σε λίγα μέτρα, και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ… έλυσε τα πόδια της Άρσεναλ η οποία με δύο γκολ του Οζίλ (58’, 88’) και ένα του Ράμσι με τρομερή προσωπική ενέργεια στο 83’, πήρε τη νίκη με 4-1, καθώς ο Χάουσον είχε μειώσει στο 70’ σε 2-1.

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρες» για  Άρσεναλ, Τσέλσι
Από την άλλη, νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Τσέλσι η οποία κέρδισε την Κάρντιφ με 4-1 στο Λονδίνο και «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση μαζί με τη Λίβερπουλ.

Οι «μπλε» μάλιστα έμειναν πίσω στο σκορ όταν ύστερα από λάθος του Νταβίντ Λουίς, ο Μάτς βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό για τους Ουαλούς.

Ωστόσο, η Τσέλσι κατάφερε να απαντήσει στο 33’ με τον Αζάρ, ενώ ο Ετό στο 66’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα.

Εν τέλει ο Οσκάρ στο 78’ με φανταστικό γκολ και ο Αζάρ στο 82’ με δεύτερο προσωπικό τέρμα, «σφράγισαν» τη νίκη για τους Λονδρέζους οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή.

Με Μιραλάς η Έβερτον, εφιαλτικό ντεμπούτο για Πογιέτ


Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 89’ για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρες» για  Άρσεναλ, Τσέλσι
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς, η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Χαλ και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 30’, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έδωσε την ασίστ για το γκολ του Πίεναρ στο 57’, το οποίο έδωσε τη νίκη στα «ζαχαρωτά».

Από την άλλη, εφιαλτικό ντεμπούτο για Πογιέτ στον πάγκο της Σάντερλαντ, καθώς η ομάδα του Χάρη Μαυρία (έμεινε εκτός αποστολής) ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Σουόνσι.

Τέλος, Στόουκ και Γουέστ Μπρομ έμειναν ισόπαλες 0-0 στο «Μπριτάνια».

To Μ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο γκολ της Άρσεναλ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.