Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέταρτος προπονητής στην εθνική Μεξικού μέσα σε έξι εβδομάδες!

Τέταρτος προπονητής στην εθνική Μεξικού μέσα σε έξι εβδομάδες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 09:12
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Βίκτορ Μανουέλ Βούκεκιτς, με τον Μιγκέλ Ερέρα να παίρνει τη θέση του και να γίνεται αυτόματα ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει την ομάδα σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων!

Ο Μιγκέλ Ερέρα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει το Μεξικό στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Νέα Ζηλανδία, παίρνοντας τη θέση του Βίκτορ Μανουέλ Βούκετιτς.

Μάλιστα ο 45χρονος τεχνικός είναι ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει τους «τρικολόρες» σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων!

Συγκεκριμένα, Ο Χοσέ Μανουέλ Ντε λα Τόρε είχε απολυθεί ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Ονδούρα στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ τέσσερις μέρες μετά ίδια κατάληξη είχε και ο Λουίς Φερνάντο Τένια μετά την ήττα της ομάδας με 2-0 από τις ΗΠΑ.

Τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού ανέλαβε στις 13 Σεπτεμβρίου ο Βούκετιτς, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόλις για δύο παιχνίδια, όπου -έστω και από τύχη - κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα μπαράζ.

Παρόλα αυτά και αυτός απομακρύνθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον Ερέρα να τον αντικαθιστά και να καλείται να οδηγήσει το Μεξικό στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.