Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Πολύ καλή ομάδα η Λεβάντε»

Μίτσελ: «Πολύ καλή ομάδα η Λεβάντε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2013 20:36
Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, ο οποίος τόνισε ότι η Λεβάντε δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ, ενώ αποκάλυψε ότι Φέισα θα παίξει στην βασική ενδεκάδα.

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε την Λεβάντε ως μία ανταγωνιστική ομάδα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γίνουν καλύτεροι στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:


Για το ενδεχόμενο να παίξει βασικός ο Φέισα και κατά πόσο αυτό θα φέρει τον Μανιάτη στο άκρο της άμυνας:

«Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο θα έχουν και οι δύο θέση στην 11άδα. Προφανώς και θα έχει ο Φέισα την ίδια θέση».

Εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί:

«Θαυμάζω και τον Ολυμπιακό και τη Λεβάντε. Όποιος πιστεύει ότι η Λεβάντε έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ κάνει λάθος. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Όσο και να θέλω να εμψυχώσω τους παίκτες μου, θέλω να γνωρίζουν ότι και οι δύο ομάδες είναι το ίδιο καλές».

Για την Λεβάντε:

«Είναι μια ομάδα καλά προπονημένη καλά και ανταγωνιστική. Κάθε ομάδα που έχει αυτά τα στοιχεία τότε μπορεί να τα πάει καλά σε κάθε διοργάνωση. Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα είναι οι παίκτες μας και το όνομα. Παίζει ρόλο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει καλύτερος στην Ευρώπη».

Εάν αποτελεί πλεονέκτημα για τη Λεβάντε το γεγονός ότι ο Μαρτίνεθ γνωρίζει τον ίδιο:

«Υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση πια. Όταν έφυγα από τη Σεβίλλη μου έστειλε μήνυμα με το οποίο μου ευχόταν να με δει γρήγορα. Δεν νομίζω ότι περίμενε αυτό να γίνει τόσο γρήγορα Εγώ τον θαυμάζω πολύ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.