Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Άλκμααρ ο Άντβοκαατ

Ανέλαβε την Άλκμααρ ο Άντβοκαατ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 15:00
Ο Ντικ Άντβοκαατ είναι τελικά ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Γκέρτγιαν Φερμπέεκ στην τεχνική ηγεσία της Άλκμααρ, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 66χρονος τεχνικός ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Αϊντχόβεν καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον τίτλο, επιστρέφει στην Άλκμααρ στην οποία είχε ξαναδουλέψει για πέντε μήνες τη σεζόν 2009-2010, οδηγώντας την στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκειται για προπονητή με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Ολλανδία, Σκωτία και Ρωσία, οδηγώντας μάλιστα τη Ζενίτ στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008.

Ο ίδιος έχει εργαστεί παράλληλα στις Εθνικές ομάδες των Ολλανδίας, Βελγίου, Νότιας Κορέας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ρωσίας.

Έτσι, ο Άντβοκαατ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στις 12 Δεκεμβρίου στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που πιθανότατα θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου ανάμεσα στον «δικέφαλο του Βορρά» και την ολλανδική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.