Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Προκριματικά Μουντιάλ: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 00:14
Γαλλία, Σουηδία, Ισλανδία και Ρουμανία είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ, καθώς οι Ουκρανοί κατάφεραν να βρεθούν στους ισχυρούς. Τη Δευτέρα (21/10) η κλήρωση.

Η πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κριθεί στα μπαράζ για την Εθνική Ελλάδας η οποία κατέβαλε τη δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο των προκριματικών και τη Δευτέρα (21/10) θα μάθει την αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια με έπαθλο το εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία, αποφεύγοντας παράλληλα τις Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία.

Μάλιστα οι Ουκρανοί με τη νίκη τους με 8-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, ξεπέρασαν Γαλλία και Σουηδία στη βαθμολογία της FIFA και γι’ αυτό βρίσκονται στους ισχυρούς.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά ανάμεσα σε Ουκρανία και Γαλλία στον ανεπίσημο υπολογισμό στην ιστοσελίδα της FIFA είναι μόλις ένα βαθμός (Ουκρανία 871 και Γαλλία 870), με την Διεθνή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αναμένεται να ανακοινώσει τη Πέμπτη την επίσημη κατάταξη των ομάδων για το μήνα Οκτώβριο.

Τα γκρουπ δυναμικότητας


Ισχυροί

Πορτογαλία

Ελλάδα

Κροατία

Ουκρανία

Αδύναμοι

Γαλλία

Σουηδία

Ρουμανία

Ισλανδία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.