Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Βερμάελεν

Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Βερμάελεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2013 15:20
Ο Τόμας Βερμάελεν άφησε ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο εφόσον δεν πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Βέλγος διεθνής αμυντικός μπορεί να είναι ο αρχηγός της Άρσεναλ, ωστόσο τη φετινή σεζόν βλέπει τους Μερτσεσάκερ και Κονσιελνί να έχουν πάρει στο… σπίτι τους τη φανέλα βασικού, καθώς ο ίδιος μετράει μόλις μία συμμετοχή (και αυτή ως αλλαγή) στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Γι’ αυτό και ο παίκτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως στέφεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει εφόσον δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, καθώς κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα του Βελγίου η οποία «σφράγισε» την Παρασκευή το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Πρέπει να τα σκέφτομαι όλα. Ο Γενάρης είναι κοντά. Φυσικά το να μην παίζω δεν είναι ιδανικό, και δεν θα με βοηθήσει να πάω το Μουντιάλ. Πολλοί με ρωτούν αν πανικοβάλλομαι που δεν παίζω, αλλά αυτό δεν γίνεται».

Έχω μιλήσει με τον προπονητή, αλλά θα μείνει μεταξύ μας. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε μία στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί αύριο ή σε μία εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλήσουμε διαφορετικά τον Γενάρη. Πρέπει να είμαι έτοιμος γι' αυτό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.