Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη... σωτηρίας για Πλατανία, σε περιπέτειες ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: Νίκη... σωτηρίας για Πλατανία, σε περιπέτειες ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2013 22:28
Τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας πήρε ο Πλατανιάς, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Άρη, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει στην βαθμολογία κάνοντας το μεγάλο άλμα για την παραμονή. Καλύτεροι οι «Χανιώτες» οι οποίοι είχαν και δύο δοκάρια, ωστόσο ο Άρης διαμαρτύρεται δίκαια για λανθασμένη κόκκινη του Γιαννιώτα στο 51’, και με την ήττα πλέον μπαίνει σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία.

Χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία πέρασε το πρώτο μισάωρο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσει σε κάποιο τέρμα. Αυτό ωστόσο έγινε στη συνέχεια, με τον Πλατανιά να σημαδεύει το δοκάρι με προβολή του Γιάννου στο 32’ όπως και στο 44’ με τον Καλάιζιτς να στέλνει την μπάλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρόλα αυτά, ένα λεπτό μετά ο Ναζλίδης ύστερα από φάση διαρκείας, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με σουτ μέσα από την περιοχή νικώντας τον Βελλίδη. Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά εκτός ενός σουτ του Γιαννιώτα στο 30’.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς φώναζε για πέναλτι στο 49’ όταν ο Διαμαντάκος βρήκε την μπάλα με το χέρι σε κεφαλιά του Αναστασάκου, με τον διαιτητή ωστόσο να θεωρεί ότι ήταν ακούσιο. Μάλιστα δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Άρη να διαμαρτυρηθεί και όχι άδικως, καθώς ο Γιαννώτας είδε λανθασμένα την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Ναζλίδη, το οποίο όπως έδειξαν οι κάμερες, δεν έγινε ποτέ.

Το συμβάν έφερε εκνευρισμό στον Άρη ο οποίος με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπορούσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, πιέζοντας για δεύτερο γκολ με τους Μπέλιτς στο 53’ και με τον Κάστελς στο 57’ να χάνουν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Τελικώς, ο Αναστασάκος σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, κατάφερε να κάνει το 2-0 με διαγώνιο σουτ στο 63’, «σφραγίζοντας» έτσιτην νίκη για την ομάδα του, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» στην συνέχεια δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Πλατανιάς: Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (65’ Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μπέλιτς (68’ Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82’ Τσιντί), Αναστσάκος

Άρης: Βελλίδης, Τριανταφυλάκος, Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος (75’ Σουνάς), Γιαννιώτας, Αγκάνθο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.