Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρεται για Γιορέντε η Άρσεναλ

Ενδιαφέρεται για Γιορέντε η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2013 13:28
Για την απόκτηση επιθετικού αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο η Άρσεναλ η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Φερνάντο Γιορέντε.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους, καθώς αυτή τη στιγμή ο Αρσέν Βενγκέρ στηρίζεται μόνο στον Ολιβιέρ Ζιρού ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Μια περίπτωση επιθετικού που παρακολουθούν είναι αυτή του Φερνάντο Γιορέντε, με τη «daily mail» να κάνει λόγο πως οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση στη Γιουβέντους για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός φορ ο οποίος πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος από την Μπιλμπάο στην Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να μην παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Αντόνιο Κόντε.

Μάλιστα, ο 28χρονος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην εθνική Ισπανίας, και δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να αγωνιστεί στην Άρσεναλ ώστε να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες του να συμπεριληφθεί στη λίστα της «φούρια ρόχα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.