Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σενάρια για  Γιλμάζ και Τσέλσι

Σενάρια για Γιλμάζ και Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 22:04
Η αφλογιστία των επιθετικών της Τσέλσι τη φετινή σεζόν αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα της ομάδας με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ζοζέ Μουρίνιο να επιθυμεί την απόκτηση του Μπουράκ Γιλμάζ για τον Ιανουάριο.

Με τους Τόρες, Μπα και Ετό να δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα τη φετινή σεζόν, και τον Λουκάκου να έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Έβερτον, η Τσέλσι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, τουλάχιστον από τους σέντερ φορ της.

Γι’ αυτό και ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση ενός επιθετικού τον προσεχή Γενάρη, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως θέλει να φέρει στο Λονδίνο τον Μπουράκ Γιλμάζ.

Σύμφωνα με το τουρκικό Eurosport, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Γαλατασαράι.

Μάλιστα, φέρεται πως οι «μπλε» είναι διατεθειμένοι εκτός από χρήματα, να προσφέρουν και τον Ντεμπά Μπα ως έμψυχο αντάλλαγμα, καθώς ο Σενεγαλέζος φορ δεν υπολογίζεται από τον «special one».

Βέβαια, μένει να δούμε εάν η Γαλατασαράι είναι διατεθειμένη να αφήσει στη μέση της σεζόν τον αρχισκόρερ της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.