Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει με Μάλαγα ο Τσάμπι  Αλόνσο!

Επιστρέφει με Μάλαγα ο Τσάμπι Αλόνσο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 15:40
Καλά νέα με Τσάμπι Αλόνσο στην Ρεάλ, καθώς εκτιμάται πως ο Ισπανός χαφ θα μπορέσει να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση με τη Μάλαγα (19/10).

Ο 31χρονος άσος υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου τον Αύγουστο σε προπόνηση της Ρεάλ, με τις εκτιμήσεις να έλεγαν πως θα ήταν σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Νοέμβριο.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο γιατρός του Αλόνσο στη «Marca», η αποθεραπεία του Ισπανού άσου πηγαίνει εξαιρετικά και ο παίκτης είναι ικανός ακόμα και να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τη Μάλαγα στις 19 Οκτωβρίου:

«Όλα πηγαίνουν περίφημα. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και εκτιμώ πως έχει πιθανότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Πλέον μπορεί να προπονηθεί κανονικά, ωστόσο δεν χρειάζεται να πιεστεί».

Όπως φαίνεται ο Κάρλο Αντσελότι θα μπορέσει σύντομα να ελπίζει στις υπηρεσίες του Αλόνσο ενόψει του δύσκολου προγράμματος της «βασίλισσας», η οποία στις 23/10 θα υποδεχθεί την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ τρεις ημέρες μετά θα παίξει στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.