Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ροσέλ: «Μου αρέσει ο Κουρτουά»

Ροσέλ: «Μου αρέσει ο Κουρτουά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 08:26
Φωτιά στις φήμες που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται γα την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά έβαλε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον Βαλντές να υποστηρίζει πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, η ισπανική ομάδα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του για τη θέση του βασικού γκολκίπερ του συλλόγου.

Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως οι Καταλανοί θα κινηθούν για την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία παίζει για τρίτη και τελευταία χρονιά ως δανεικός από την Τσέλσι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο γκολκίπερ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ πως η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του:

«Είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ. Είναι πολύ καλός και μου αρέσει πολύ», αποκάλυψε σε ρεπόρτερ ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να κρατήσουν τον Βαλντές:

«Αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Βαλντές στην ομάδα, ωστόσο θα είναι δύσκολο», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.