Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έγδυσαν τον νέο προπονητή της Λέφσκι οπαδοί της ομάδας!

Έγδυσαν τον νέο προπονητή της Λέφσκι οπαδοί της ομάδας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2013 22:56
Απίστευτα πράγματα στη Βουλγαρία, καθώς οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας μπούκαραν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας, Ιβάιλο Πέτεφ και τον έγδυσαν (!) καθώς θεωρούν πως είναι οπαδός της ΤΣΣΚΑ!

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού της Λέφσκι Σόβιας, Ιβάιλο Πέτεφ, καθώς κάποιοι οπαδοί της ομάδας μπούκαραν στον χώρο της συνέντευξης Τύπου, και αφού τον έβρισαν θεωρώντας πως είναι οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τον περικύκλωσαν και τον ανάγκασαν να βγάλει τη φανέλα της ομάδας.

Ο 38χρονος τεχνικός ο οποίος δεν είχε συνδεθεί ποτέ στο παρελθόν με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, φανερά σοκαρισμένος και «παγωμένος» από φόβο καθώς δεν είχε δίπλα του ανθρώπους της ασφάλειας, έβγαλε την μπλούζα και αποχώρησε από τον χώρο.

Παρόλα αυτά ο Βούλγαρος τεχνικός ο οποίος τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα των Τρικάλων, θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Λέφσκι, παρά τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο ίδιος θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ (!) και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των οπαδών εφόσον η Λέφσκι πάρει θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.