Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Σουόνσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 23:51
Δύο τραγικά λάθη του Ιβάνοβιτς στην άμυνα επέτρεψαν στην Σουόνσι να πανηγυρίσει μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα της Τσέλσι, παίρνοντας πολύτιμο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ουαλία. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» μετά το 0-1 απέναντι στην ΚΠΡ.

Οι γηπεδούχοι με τον Τόρες και όχι τον Ντεμπά Μπα στην σύνθεση τους, είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον κίπερ των «κύκνων». Έτσι ύστερα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Ιβάνοβιτς έκανε μεγάλο λάθος, χαρίζοντας ουσιαστικά το γκολ στην Σουόνσι, με τον Μίτσου να δέχεται μετά χαράς το «δωράκι» του Σέρβου, «γράφοντας» το 0-1 στο 40’.

Στην επανάληψη, η Τσέλσι προσπάθησε να ισοφαρίσει το σκορ και παρά τα πρώτα «άγονα» λεπτά, κατάφερε να ανησυχήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με προσπάθεια του Λουίζ στο 58’. Ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος, η επίθεση των «μπλέ» προβλημάτιζε και η Σουόνσι ήταν αυτή που έδειχνε πιο απειλητική. Η αλλαγή του Τόρες με τον Μπα, έφερε την Τσέλσι πιο κοντά στην περιοχή, ωστόσο ένα δεύτερο «δώρο» του Ιβάνοβιτς, έφερε το 0-2, με τον Γκράχαμ να παίρνει την… ασίστ από τον αμυντικό των γηπεδούχων και δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 90+2’. Ένα λεπτό μετά ο Μπα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία άκρως οριακή φάση.
Όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Λίμπερτι» στις 23/01.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.