Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +12 η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +12 η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2013 00:28
Νίκη στο ρελαντί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία επικράτησε με 2-0 της Έβερτον και εκμεταλλευόμενη την χθεσινή γκέλα της Σίτι, ξέφυγε με 12 βαθμούς διαφορά και μόνο με… αυτοκτονία χάνει το πρωτάθλημα. Σκόρερ οι Γκίγκς (13’) και Φαν Πέρσι (45+1’).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εντυπωσίασαν, ωστόσο είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, κάνοντας παράλληλα οικονομία δυνάμεων ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Φανερά ανώτεροι στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι οι οποίοι απείλησαν στο 10' με τον Φαν Πέρσι να σημαδεύει το δοκάρι, ωστόσο ο ίδιος έδωσε την ασίστ στον Γκιγκς τρία λεπτά μετά για το 1-0. Η Έβερτον προσπάθησε να αντιδράσει με τον Όσμαν να απειλεί τον Ντε Χέα, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Φαν Πέρσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Διαδικαστικό ήταν το δεύτερο μέρος, καθώς η Γιουνάιτεντ με αέρα δύο τερμάτων, άφησε την Έβερτον να βγει μπροστά χωρίς ωστόσο να απειλείται ουσιαστικά. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Έβανς και στην συνέχεια ο Κλέβερλι να απειλούν τον Χάουαρντ στο 66'

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο οποίος κύλισε ήρεμα στη συνέχεια, με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να τιμούν με χειροκροτήματα τα «μωρά» του Μπάσμπι για το ατύχημα του Μονάχου στις 6 Φεβρουαρίου του 1958.

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε με +12 η Γιουνάιτεντ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Άστον Βίλα πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στην μάχη της για την σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 74’ με τον Μπεντέκε, ενώ ο Ενζόγκμπια πέντε λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τελικώς ο Γουέστγουντ με αυτογκολ στο 88’ κατέφερε απλώς να αγχώσει τους γηπεδούχους, καθώς η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Τα αποτελέσματα


Σάββατο

Τότεναμ - Νιούκαστλ 2-1

Τσέλσι - Γουίγκαν 4-1

Νόριτς - Φούλαμ 0-0

Στόουκ - Ρέντινγκ 2-1

Σάντερλαντ - Άρσεναλ 0-1

Σουόνσι - ΚΠΡ 4-1

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-1

Κυριακή

Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 2-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.