Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ για πλέι-οφ

Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ για πλέι-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 22:46
Έως και την προπτική των πλέι-οφ μπορεί να σκέφτεται πλέον η ΑΕΚ η οποία κέρδισε εκτός έδρας την Κέρκυρα με 1-0 με γκολ του Γκερείρο στο 14’, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες σε 5 παιχνίδια, βλέποντας παράλληλα από μακριά τις θέσεις του υποβιβασμού.

Σε ένα γήπεδο… βάλτο, οι δύο ομάδες μπήκαν ζεστές από τα πρώτα λεπτά και αυτό φάνηκε, καθώς στο 7΄ η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυβελίδη ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της «Ένωσης» από καλή θέση.

Έτσι η ΑΕΚ στην πρώτη της καλή στιγμή κέρδισε πέναλτι καθώς έπειτα από σέντρα του Φούντα ο Μοντέιρο σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με τον Γκερέιρο να μην αστοχεί, κάνοντας το 1-0 στο 14’.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια, με τον Κωνσταντόπουλο να λέει όχι αρχικώς σε σουτ του Γιάντση στο 28’ αλλά στη συνέχεια και στον… συμπαίκτη του Φέτση ο οποίος σε προσπάθεια να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στην εστία της ΑΕΚ, ωστόσο ο πορτιέρο της «Ένωσης» κατάφερε να διώξει.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, ωστόσο αντί αυτού το έκαναν… θρίλερ. Και αυτό διότι στο 54’ ο Φέτσης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 καθώς ύστερα από μπαλιά του Φούντα, βρέθηκε μόνος του, ωστόσο αντί να πλασάρει, έδωσε στον Φουρτάδο ο οποίος και αστόχησε.

Έτσι τα πράγματα φάνηκαν να στραβώνουν στο 63’ όταν και ο Κορδέρο άφησε την ΑΕΚ με 10 ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Τσοκάνη. Η Κέρκυρα με παίκτη παραπάνω προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας στο 87’ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο Γκέσιος έμεινε ξεμαρκάριστος, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, με την ΑΕΚ να παίρνει ακόμα μία νίκη που της επιτρέπει να κοιτάζει με αξιώσεις ακόμα και τα πλέι-οφ.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Τσουμάνης (24’ λ.τ. Γκέσιος), Βενέτης, Μοντέιρο, Ζουμπουλάκης, Ηλιάδης (60' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Κρητικός (73’ Στάμου), Γιάντσης, Λεόν, Κυβελίδης


ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο (84’ Κατίδης), Φούντας (88’ Τσούπρος), Φουρτάδο (73’ Τσίτας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.