Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στη Γιουβέντους το ντέρμπι, «τεσσάρα» η Νάπολι

Σέριε Α: Στη Γιουβέντους το ντέρμπι, «τεσσάρα» η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2013 00:22
Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει μόλις στο 1ο λεπτό από τη Μίλαν, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 3-2 στο Τορίνο, αποτελέσμα που τους φέρνει στο -3 από την πρωτοπόρο Ρόμα. «Τεσσάρα» για Νάπολι.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι οπαδοί της Μίλαν, καθώς με τη σέντρα του αγώνα, ο Μουντάρι νίκησε με σουτ τον Μπουφόν και έκανε το 1-0 για τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν πτοήθηκε και όσο περνούσαν τα λεπτά πίεζε όλο και περισσότερο τους φιλοξενούμενους, και εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση στο 15’ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του.

Το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρος, με τη «Γηραιά Κυρία» να «καθαρίζει» τη νίκη μέσα σε 6 λεπτά στην επανάληψη.

Αρχικά ο Τζιοβίνκο ο οποίος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια στο 69’, έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους ενώ στο 75’ ο Κιελίνι πήρε το ριμπάουντ από φάουλ στο δοκάρι του Πίρλο και έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Η Μίλαν η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 74’ λόγω αποβολής του Μεξές κατάφερε να μειώσει στο 90’ με τον Μουντάρι για το τελικό 3-2, το οποίο έφερε την Γιουβέντους μια ανάσα από την πρωτοπόρο Ρόμα.

«Τεσσάρα» για Νάπολι, μοιρασιά στο «Ολίμπικο»


Σέριε Α: Στη Γιουβέντους το ντέρμπι, «τεσσάρα» η Νάπολι
Από την άλλη, εύκολο απόγευμα είχε η Νάπολι η οποία κέρδισε με 4-0 τη Νάπολι και ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τη Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πάντεφ, ενώ στο 26’ ο Ινλέρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Καγιεχόν στο 54’ και Χάμσικ στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Από την άλλη, Λάτσιο και Φιορεντίνα ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Ολίμπικο», με τους «βιόλα» να μετρούν πλέον μόλις μια νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Βερόνα η οποία πήρε «διπλό» με 4-1 στην έδρα της Μπολόνια και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Κατάνια ήρθε η Τζένοα, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να μπαίνει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και να αγωνίζεται για 33 λεπτά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.