Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Εξάρα» με ασταμάτητο Μήτρογλου!

Σούπερ Λιγκ: «Εξάρα» με ασταμάτητο Μήτρογλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2013 18:05
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Βέροια ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 6-0, έχοντας ξανά πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος πέτυχε νέο χατ-τρικ, φτάνοντας τα 4 συνολικά τη φετινή σεζόν(!). Δύο γκολ για Κάμπελ, ένα ο Μανιάτης.

Λίγες ημέρες μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ, ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ξανά τρία γκολ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μεγάλη νίκη με 6-0 κόντρα στη Βέροια.

Ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, δίνοντας νωρίς το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ίδιος στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι οι οποίοι πριν το 2-0 είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με του Σαβιόλα και Μετζανί, έριξαν το ρυθμό, με αποτέλεσμα η Βέροια να βρει χώρους και να απειλήσει για ένα γκολ, με τον Καλτσά ωστόσο να μην καταφέρνει να νικήσει με πλασέ τον Ρομπέρτο στο 26’.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σαβιόλα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, χάνοντας πέναλτι το οποίο απόκρουσε ο Αναστασόπουλος, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Βέροια κατάφερε να απειλήσει ξανά με φάουλ του Καλτσά στο 55’, ωστόσο ο Ρομπέρτο είπε ξανά «όχι» στον Έλληνα άσο.

Η είσοδος του Κάμπελ αντί του Βάις στο 61’ έδωσε ενέργεια στον Ολυμπιακό ο οποίος βρήκε ξανά τα πατήματα του, και κατάφερε να φτάσει στο 3-0, με τον Κοσταρικανό να βρίσκει δίχτυα στο 63’ ύστερα από ωραίο γύρισμα του Μήτρογλου.

Στο 71’ ο Μανιάτης έκανε το 4-0, ενώ στο 81’ ο Μήτρογλου με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 3ο του τέρμα στο παιχνίδι. Ένα λεπτό μετά ήταν ξανά η σειρά του Κάμπελ ο οποίος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για το τελικό 6-0!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.