Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πέρασε (και) από το Μιλάνο η Ρόμα!

Σέριε Α: Πέρασε (και) από το Μιλάνο η Ρόμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 23:58
Δεν τη σταματάει κανείς! Η Ρόμα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πέρασε νικηφόρα και από το Μιλάνο, διαλύοντας την Ίντερ με 3-0 στο «Μεάτσα» και έκανε το 7Χ7 στο πρωτάθλημα.

Ότι και να πεις για τη φετινή Ρόμα θα είναι λίγο… Οι «τζιαλορόσι» με πρωταγωνιστή τον Φραντσέσκο Τότι κέρδισαν με 3-0 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος με το εντυπωσιακό 7 στα 7!

Με τον Βασίλη Τοροσίδη στην αρχική της ενδεκάδα, η Ρόμα άνοιξε το σκορ στο 18’, χάρη ένα όμορφο γκολ του Τότι με σουτ έξω από την περιοχή. Η Ίντερ τρία λεπτά αργότερα «άγγιξε» την ισοφάριση, καθώς ο Ρίκι Άλβαρες σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Σάνκτις.

Ωστόσο, στο 40’ ο Ζερβίνιο με ωραία ενέργεια κέρδισε πέναλτι και ο «καπιτάνο» δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά αργότερα έπειτα από αντεπίθεση, ο Φλορέντσι με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τους «τζιαλορόσι».

Στην επανάληψη, η Ίντερ έψαξε ένα γκολ, και το πέτυχε στο 68’ με τον Παλάσιο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε λανθασμένα για φάουλ στον τερματοφύλακα. Δέκα λεπτά αργότερα η Ρόμα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλτζαρέτι στο 78’, ωστόσο ούτε τότε οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής, με αποτέλεσμα το 3-0 να μείνει μέχρι το τέλος και η Ρόμα να φύγει με μια μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις


Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Ρανόκια, Ζουάν Ζεζούς, Γκουαρίν (70' Μιλίτο), Ταϊντέρ (57' Κόβατσιτς), Καμπιάσο, Ναγκατόμο, Άλβαρο Περέιρα (46' Ικάρντι), Ρίκι Άλβαρες, Παλάσιο

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενατιά, Καστάν, Μπαλτζαρέτι, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (57' Ταντέι), Στρόουτμαν, Τότι (81' Ντοντό), Ζερβινιό, Φλορέντσι

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Αταλάντα κέρδισε με 1-0 τη Κίεβο στη Βερόνα χάρη σε γκολ του Μοράλες στο 16ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.