Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη ήττα για Ντόρτμουντ, με ανατροπή η Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη ήττα για Ντόρτμουντ, με ανατροπή η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 18:37
Την πρώτη της ήττα στην Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γκλάντμπαχ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Μπάγερν να την προσπεράσει στη βαθμολογία εφόσον πάρει έστω την ισοπαλία στο παιχνίδι κόντρα στη Λεβερκούζεν. Με ανατροπή η Σάλκε.

Η Ντόρτμουντ λίγες ημέρες μετά την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ, «λύγισε» στο «Μπορούσια Παρκ» της Γκλάντμπαχ καθώς ηττήθηκε με 2-0.

Μάλιστα οι Βεστφαλοί έχασαν σωρεία ευκαιριών για να ανοίξουν το σκορ και τελικά το πλήρωσαν, όταν στο 80΄ο Χούμελς ανέτρεψε τον Νόρντβαϊτ που ήταν έτοιμος να σκοράρει, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να επιτρέψει τον Κρούζε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81’.

Ο Μάρκο Ρόις έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, σημαδεύοντας το δοκάρι του Τερ Στέγκεν στο 85’ και ένα λεπτά αργότερα ο Ράφαελ τον τιμώρησε, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τη Γκλάντμπαχ.

Με ανατροπή η Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Πρώτη ήττα για Ντόρτμουντ, με ανατροπή η Σάλκε
Επέστρεψε στις νίκες η Σάλκε, η οποία αν και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό από την Άουγκσμπουργκ, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να κερδίσει με 4-1.

Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αποβολή του Κλαβάν στο 15ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, που επέτρεψε στον Μπόατεγκ να ισοφαρίσει ένα λεπτό μετά από την άσπρη βούλα, ενώ στη συνέχεια ο Σαλάι με δύο γκολ στο 28’ και στο 75’, «καθάρισε» την νίκη για τους γηπεδούχους.

Εν τέλει, ο Μάιερ με γκολ στο 86’ έβαλε το «κερασάκι» στη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπράουνσβαϊγκ κέρδισε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ Στουτγκάρδη και Βέρντερ Βρέμης ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.