Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Λίβερπουλ, επιστροφή στις νίκες για Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Λίβερπουλ, επιστροφή στις νίκες για Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 19:23
Με τους Σουάρες και Στάριτζ να βρίσκουν ξανά δίχτυα, η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγλ. Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ από τα παλιά θυμίζει η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, η οποία έχοντας (ξανά) σε καλή μέρα τον Σουάρες και τον Στάριτζ, δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» παίρνοντας τη νίκη με 3-1.

Την αρχή έκανε στο 13ο ο Σουάρες ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και συνεχίζει να κρατάει την επαφή του με τα δίχτυα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σάντερλαντ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Στάριτζ αφού «ζάλισε» τον Ντελέϊνι, νίκησε τον Σπερόνι με εξαιρετικό σουτ από τα πλάγια για το 2-0 των «κόκκινων». Εν τέλει, ο Τζέραρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38’ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, με την Πάλας απλώς να μειώνει στο 77’ με τον Γκέιλ για το τελικό 3-1.

Μάλιστα με αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον περιμένει «στραβοπάτημα» της Άρσεναλ στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ για να μπορέσει να παραμείνει εκεί.

Επέστρεψε στις νίκες η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Λίβερπουλ, επιστροφή στις νίκες για Σίτι
Μετά τις ήττες από Άστον Βίλα (3-2) και Μπάγερν (3-1), η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας την Έβερτον με 3-1 στο «Έτιχαντ».

Μάλιστα, οι «πολίτες» φάνηκε πως θα είχαν ένα δύσκολο απόγευμα κόντρα στα «ζαχαρωτά», όταν ο Λουκάκου με εξαιρετική ενέργεια στο 16’ νίκησε τον Χαρτ για το 1-0, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, με τον Νεγρέδο να ισοφαρίζει ένα λεπτό μετά σε 1-1.

Στη συνέχεια, η Σίτι πίεσε την Έβερτον, με τον Αγκουέρο να «σπαταλάει» δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1, ωστόσο ο ίδιος στο 45’ κατάφερε να σκοράρει για τη ανατροπή των γηπεδούχων.

Τελικά, στο 69’ το αυτογκόλ του Χάουαρντ σε εκτέλεση πέναλτι του Αργεντινού διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι υποχρέωσαν την Έβερτον στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Στα άλλα παιχνίδια ο φορμαρισμένος Ραμί με δύο γκολ (έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα)επέτρεψε στην Νιούκαστλ να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Κάρντιφ (2-1), η Φούλαμ κέρδισε την Στόουκ με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεντ (83’), ενώ Χαλ και Άστον Βίλα έμειναν ισόπαλες 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.