Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 18:00
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε στο «Ελ Πάσο» η ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου τα πολλά διαιτητικά λάθη έφεραν τον κόσμο της «Ένωσης» να διακόψει τη ροή του παιχνιδιού πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως αυτή τη φορά το πλήρωσε, καθώς δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του ΑΟ Περιστερίου με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 στο παιχνίδι που έγινε στο Ελ Πάσο για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Πλατέλλα έψαχνε ένα γρήγορο γκολ. Μάλιστα στο 25’ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, όταν έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα, ο Πόποβιτς κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο ο διαιτητή ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ.

Η «Ένωση» συνέχιζε να πιέζει τον ΑΟ Περιστερίου και στο 36’ είχε δοκάρι με τον Ντακόλ, ενώ στο 40’ ο βραζιλιάνος έχασε νέα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Βασίλογλου τον πρόλαβε προτού ο παίκτης των φιλοξενούμενων τη στείλει στα δίχτυα.

Γ’ Εθνική: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό ώσπου μια νέα λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή στο 56’ για οφσάιντ του Πλατέλλ, έφεραν τον κόσμο της ΑΕΚ να πετάξει αντικείμενα στον βοηθό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για λίγα λεπτά ώστε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Στο 63’ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε την πρώτη «καθαρή» της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, όταν ο Πόποβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 75’ μια νέα λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ του Πλατέλλα, έφερε νέα ολιγόλεπτη διακοπή.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ αύξησε την πίεση της, με τους γηπεδούχους να αμύνονταν μαζικά για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Στο 81' ο Ντακόλ έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ψύχος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 83’ ο Πόποβιτς έπιασε κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ.

Ο ίδιος στο 89’ έχασε νέα ευκαιρία με σουτ για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 90+5’ ο Ντακόλ από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν κατάφερε με κεφαλιά να λυτρώσει την ομάδα του, με το 0-0 να μένει ως τη λήξη.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (70' Αργυρίου), Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Γεωργέας, Ρόβας (90' Τσεβάς), Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (87' Κασβιρόπουλος), Πλατέλλας, Ντακόλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.