Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Σέρτζιο

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Σέρτζιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 09:56
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Πάουλο Σέρτζιο ο οποίος πλήρωσε το...μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη. Τσιώλης, Δώνης και Κούπερ υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν.

Ήταν δεδομένο και έλαβε επίσημη μορφή, με τον ΑΠΟΕΛ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Σέρτζιο, μια μέρα μετά τη «βαριά» ήττα της ομάδας με 3-0 στο ΓΣΠ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο του κυπριακού συλλόγου με άσχημο απολογισμό καθώς μετράει μόλις 3 νίκες σε 11 επίσημα ματς, και η διοίκηση ψάχνει πλέον τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Γιώργου Δώνη αλλά και του Σάκη Τσιώλη, που πριν μερικές μέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Ισραηλινων Ραν Μπεν Σιμόν και Ρόνι Λέβι, προπονητές που έχουν καθίσει στο παρελθόν στους πάγκους των ΑΕΚ Λάρνακα και Ανόρθωσης αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Ιωάννου ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή και θα καθίσει τη Δευτέρα στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού.

Η ανακοίνωση:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πάουλο Σέρτζιο. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάουλο Σέρτζιο, για την κατανόηση που επέδειξε και την αξιοπρεπή στάση που κράτησε, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.