Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τον λύτρωσε ο Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ: Τον λύτρωσε ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 01:50
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Μήτρογλου στο 90+2’ ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στους 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ βρίσκονται πλέον οι Πειραιώτες οι οποίοι ήταν μεν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ωστόσο χρειάστηκαν την αποβολή του Σανκαρέ στο 53’ για να πάρουν τα πάνω τους και να φτάσουν τελικώς στη νίκη στις καθυστερήσεις.

Διάταξη 4-3-3 και αρκετά νέα πρόσωπα διάλεξε ο Μίτσελ, τοποθετώντας τον Παπάζογλου στο δεξί άκρο καθώς ο Ντιακιτέ ήταν εκτός αποστολής, ενώ ξεκίνησε βασικούς τους Φέισα και Φετφατζίδη.

Το ματς:


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχοντας την υπεροχή, με τον Αστέρα από την άλλη να δείχνει αρκετά… φοβισμένος. Ωστόσο παρά την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν αισθητά πλην ελάχιστων περιπτώσεων με τους Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις καθώς ο Μιτσέλ ήταν διαβασμένος, κλείνοντας όλους τους κενούς χώρους.

Ο Αστέρας έδειχνε λιγότερο «μουδιασμένος» στις αρχές του δεύτερου, ωστόσο η δεύτερη κίτρινη στον Σανκαρέ στο 55’ του… έκοψε τα πόδια, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο στη συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού άρχιζε να μετουσιώνεται σε ευκαιρίες, καθώς στο 61’ Αμπντούν και Φετφατζίδης έχασαν διπλή ευκαιρία, όπως και στο 72’, με τον Φούλοπ να λέει όχι αρχικά στον Μήτρογλου, με τον Τζεμπούρ στη συνέχεια να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν διαρκώς στα τελευταία λεπτά, με τον Μήτρογλου να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 89’, ωστόσο ο ίδιος λύτρωσε τελικώς την ομάδα του στο 90+2’ όταν με εξαιρετική ενέργεια και ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Παρόλα αυτά ο Αστέρας δεν το έβαλε κάτω, με τον Μπαρτολίνι να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 90+4’, καθώς ο Μέγιερι πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση, σώζοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.

Οι συνθέσεις


Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (64’ Αλβάρες), Φορμίκα (46’ Ουσέρο), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (34’ Κάφα).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Παπάζογλου (60’ Μήτρογλου), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Αμπντούν, Φετφατζίδης (64’ Βλαχοδήμος), Τζεμπούρ (81’ Ιμπαγάσα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.