Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολα η Μπαρτσελόνα, πήρε βαθμό με πέναλτι - εφεύρεση η Μίλαν (8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολα η Μπαρτσελόνα, πήρε βαθμό με πέναλτι - εφεύρεση η Μίλαν (8ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 01:08
Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Σέλτικ η Μπαρτσελόνα η οποία εν τέλει τη νίκη στη Σκωτία με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Φάμπρεγκας. Με πέναλτι… εφεύρεση η Μίλαν ισοφάρισε σε 1-1 τον Άγιαξ στο 90+4’.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεση της, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Σέλτικ στο «Παρκχεντ» με τον αντικαταστάτη του Αργεντινού στην ενδεκάδα, Φάμπρεγκας να δίνει τελικά τη λύση.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν «φλύαρη» κατοχή στο πρώτο μέρος καθώς η Σέλτικ αμύνονταν εξαιρετικά και δεν άφηνε ελεύθερους χώρους, ωστόσο ο Γιώργος Σαμαράς ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να απειλήσει τους Καταλανούς στην επίθεση.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες χάρη σε ανόητη κίνηση του Μπράουν ο οποίος κλώτσησε τον Νεϊμάρ στο 58’, την ώρα που ο βραζιλιάνος είχε πέσει στο χορτάρι.

Παρόλα αυτά στη συνέχεια, η Σέλτικ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Βαλντές να λέει «όχι» στο σουτ του Φόρεστ, ενώ λίγο αργότερα ο Μάλγκριου δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα πήρε τον έλεγχο και κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 75’ με ωραία κεφαλιά του Φάμπρεγκας, ενώ θα μπορούσε μάλιστα να φύγει με μεγαλύτερο σκορ ένα ο Φόρστερ δεν πραγματοποιούσε εκπληκτικές επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Σώθηκε με πέναλτι…εφέυρεση η Μίλαν!


Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολα η Μπαρτσελόνα, πήρε βαθμό με πέναλτι - εφεύρεση η Μίλαν (8ος όμιλος)
Μπορεί ο Άγιαξ να προηγήθηκε στο 90’ με γκολ του Ντένσβιλ, ωστόσο ο διαιτητής καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στη Μίλαν, ο Μπαλοτέλι βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90+4’ για το τελικό 1-1 στο Άμστερνταμ.

Ο Άγιαξ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Αμπιάτι, ωστόσο στην επανάληψη η Μίλαν ανέβασε στροφές και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, με μεγαλύτερη το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλοτέλι στο 63’, με τον Κίλεσεν να ακουμπάει όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να μην καταλήξει στα δίχτυα.

Τελικά, το γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους, όταν μετά από κόρνερ, ο Ντένσβιλ ξέφυγε από τον Μουντάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 90’ βάζοντας «φωτιά» στο «Άμστερνταμ Αρένα».

Ωστόσο η χαρά των οπαδών του «Αίαντα» δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Μπαλοτέλι ξεγέλασε τον διαιτητή σε μία φάση που θύμισε το πέναλτι που κέρδισε ο Πέπε στο παιχνίδι της Έλτσε με την Ρεάλ την προηγούμενη Τετάρτη, και κέρδισε πέναλτι στο 90+4’!

Συγκεκριμένα ο Ιταλός πήρε αγκαλιά τον Φαν ντερ Χόορν και αμφότεροι έπεσαν στο χορτάρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα, από την οποία ο άσος της Μίλαν δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 6

2. Μίλαν 4

3. Άγιαξ 1

4. Σέλτικ 0

Η επόμενη αγωνιστική (22/10)

Μίλαν-Μπαρτσελόνα

Σέλτικ-Άγιαξ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.