Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Νταγκάο» η Ατλέτικο, «γκέλα» για Ζενίτ (7ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Νταγκάο» η Ατλέτικο, «γκέλα» για Ζενίτ (7ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 00:29
Δεν σταματάει πουθενά αυτή η Ατλέτικο, η οποία πήρε σπουδαία νίκη επί της Πόρτο με 2-1 μέσα στο «Ντραγκάο» και μάλιστα με ανατροπή! «Γκέλα» για Ζενίτ η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αούστρια Βιένης στην Αγία Πετρούπολη.

Τρελαίνει κόσμο η φετινή Ατλέτικο η οποία έκανε την ανατροπή μέσα στην Πορτογαλία επικρατώντας με 2-1 της Πόρτο χάρη σε γκολ του Τουράν στο 85’ το οποίο ωστόσο ήρθε από θέση οφσάιντ.

Η Πόρτο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα χάρη στο γκολ του Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 16’. Ωστόσο στην επανάληψη η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Γκοντίν εκμεταλλεύτηκε στο 58’ τη λανθασμένη έξοδο του Έλτον και έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85’, καθώς ύστερα από εξαιρετική κομπίνα των φιλοξενούμενων, ο Αρντά Τουράν πήρε τη μπάλα και «εκτέλεσε» από κοντά τον τερματοφύλακα της Πόρτο για το 2-1.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δικαιούνται να φωνάζουν καθώς ο Τούρκος άσος σκόραρε από θέση οφσάιντ.

«Γκέλα» για Ζενίτ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στο «Νταγκάο» η Ατλέτικο, «γκέλα» για Ζενίτ (7ος όμιλος)
Από την άλλη η Ζενίτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αούστρια Βιέννης στην έδρα της, με τους Αυστριακούς να φεύγουν με έναν σπουδαίο βαθμό χάρη στο τελικό 0-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και έχασαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Χουλ και Κερζακόφ.

Ωστόσο, η αυστηρή αποβολή του Βίτσελ στο 44’, επηρέασε τη Ζενίτ η οποία δεν μπορούσε να βρει τα πατήματα της στην επανάληψη, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το φινάλε, σκορ που αφήνει πίσω τους Ρώσους στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Βαθμολογία

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6

2. Πόρτο 3

3. Αούστρια Βιέννης 1

4. Ζενίτ 1

Η επόμενη αγωνιστική (22/10)

Αούστρια-Ατλέτικο Μαδρίτης

Πόρτο-Ζενίτ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.