Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο στα δύο με Οζίλ η Άρσεναλ, εύκολα η Ντόρτμουντ (6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο στα δύο με Οζίλ η Άρσεναλ, εύκολα η Ντόρτμουντ (6ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2013 23:58
Με τον Μεσούτ Οζίλ να σημειώνει το πρώτο του γκολ και να «φτιάχνει» το δεύτερο, η Άρσεναλ κέρδισε τη Νάπολι με 2-0 στο «Έμιρειτς» και έκανε το δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν εντυπωσιάζει μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισαν με 2-0 την Νάπολι στο Λονδίνο και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι αναμφισβήτητα ο Μεσούτ Οζίλ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ ο ίδιος «έφτιαξε» το δεύτερο στον Ζιρού, ο οποίος δεν αστόχησε στο 15’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Στην επανάληψη η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο έδειξε επηρεασμένη από την απουσία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Εύκολα η Ντόρτμουντ


Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο στα δύο με Οζίλ η Άρσεναλ, εύκολα η Ντόρτμουντ (6ος όμιλος)
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Μαρσέιγ στο «Βεστφάλεν».

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι φιναλίστ της περσινής σεζόν πάτησαν… γκάζι και πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα. Στο 52’ ο Ρόις με μακρινή εκτέλεση φάουλ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από τραγικό λάθος του Μανταντά.

Εν τέλει, ο Λεβαντόφσκι με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 80’, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και «χάρισε» τους πρώτους τρεις βαθμούς στη Ντόρτμουντ μετά την ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στην Νάπολι.

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 6

2. Νάπολι 3

3. Ντόρτμουντ 3

4. Μαρσέιγ 0

Η επόμενη αγωνιστική (22/10)

Μαρσέιγ-Νάπολι

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.