Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιγκερόα: «Θα είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν»

Φιγκερόα: «Θα είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2013 21:21
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναικού ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε τους πράσινους «μεγάλο σύλλογο με πολλούς φιλάθλους και πλούσια ιστορία».

Ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει διάρκεια ως το τέλος της σεζόν με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι θέλει λίγο χρόνο ώστε να είναι έτοιμος καθώς πριν από 3 μήνες είχε κάνει εγχείρηση στον αστράγαλο:

«Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία. Αυτή την περίοδο μπορεί να περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά όπως συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες, θα βρει το δρόμο της.

Ήξερα τον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει το όνομα του, όπως και αυτό του Ολυμπιακού. Αυτές είναι οι πιο γνωστές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να πετύχουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού του:


«Πριν από τρεις μήνες έκανα εγχείρηση στον αστράγαλο. Χρειάζομαι ακόμα λίγο για να επανέλθω οριστικά, κάτι που πιστεύω πως δεν θα αργήσει να συμβεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό που μου λείπει είναι να κάνω προπόνηση με τη μπάλα. Ελπίζω ο αστράγαλος μου να ανταποκριθεί όπως πρέπει. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα του εξηγήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.
Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι εντάξει, αλλά μου λείπει να προπονηθώ κανονικά με την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.