Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Λούκας αλλά χωρίς Γκαρσία- Βούκιτς στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Με Λούκας αλλά χωρίς Γκαρσία- Βούκιτς στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2013 17:02
Με τον Λούκας θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το παιχνίδι με την Άλκμααρ ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός άσος ξεπέρασε το πρόβλημα της μόλυνσης στο μηρό. Εκτός Γκαρσία και Βούκιτς.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (03/10) με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, με τον Χουμπ Στέφενς να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή του Λούκας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα της μόλυνσης στο μηρό, και θα μπορέσει να ενισχύσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στην προσπάθεια του να πάρει το «διπλό».

Από την άλλη ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός τον Βούκιτς ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Γιακουμής και ο Κάτσε, που περιμένει να μάθει την οριστική απόφαση της διοίκησης για την υπόθεσή του.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης στην Ελλάδα επικεντρώθηκε στην τακτική, με ασκήσεις για την κατοχή και μεταβίβαση της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με ολιγόλεπτο διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χιουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους:

Χακόμπο, Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Τζαβέλλα, Λίνο, Λόπεθ, Βίτορ, Κατσουράνη, Τζιόλη, Λάζαρ, Λόρενς, Νινή, Ολίσε, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Νέτσιντ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.