Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Κάραγκερ

Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Κάραγκερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2013 02:03
Τα παπούτσια του αναμένεται να κρεμάσει στο τέλος της σεζόν ο Τζέιμι Κάραγκερ όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, βάζοντας έτσι τέλος σε μία πλούσια καριέρα με την φανέλα των «κόκκινων» στην οποία μετρά έως τώρα 723 συμμετοχές.

Ο 35χρονος αμυντικούς αποτελεί σημαία της Λίβερπουλ, αρχίζοντας τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα σε ηλικία 9 ετών από τις ακαδημίες, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση σε συμμετοχές στην ιστορία της Λίβερπουλ, πίσω μόνο από τον Ιαν Κάλαχαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «dailymail» ο Κάραγχερ βρίσκεται πολύ κοντά σε συνεργασία με το «skysports» για τη θέση του τηλεσχολιαστή.

Η ανακοίνωση του Κάραγκερ που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:


«Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και η τελευταία μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανακοινώνω από τώρα την απόφασή μου γιατί δεν θέλω μέχρι το τέλος της χρονιάς να υπάρχουν ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα προς τον προπονητή μου, όσον αφορά το μέλλον μου.

Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στη Λίβερπουλ, όπως έκανα από μόλις 9 χρονών. Ήταν προνόμιο και τιμή για μένα που εκπροσώπησα αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και είμαι υπερήφανος για την υποστήριξη που είχα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο αλλά έφτασε η στιγμή της αποχώρησής μου. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο ούτε θα απαντήσω σε κάποια ερώτηση μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είμαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη Λίβερπουλ να κατακτήσει και το τελευταίο τρόπαιο που διεκδικεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.