Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βάις: «Δεν μπορούμε να χάσουμε με Άντερλεχτ»

Βάις: «Δεν μπορούμε να χάσουμε με Άντερλεχτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 09:30
Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ εφόσον παίξει για 90 λεπτά το παιχνίδι που έκανε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άντερελχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώριο να χάσουν και θα παλέψουν για τη νίκη.

Μάλιστα συμπλήρωσε λέγοντας πως η ομάδα θα κατάφερε να πάρει «διπλό» στο Βέλγιο εάν παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Βάις:


Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ήταν δύσκολη η νίκη;

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στο πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες προσπαθούν πολύ απέναντί μας. Ξέραμε ότι θα σκοράρουμε σήμερα, αλλά έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί. Η ευκαιρία ήρθε, ήταν μια φανταστική ασίστ από τον Σαβιόλα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα».

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Άντερλεχτ...

«Είναι παιχνίδι Champions League. Η Άντερλεχτ θέλει να παλέψει για τις πρώτες θέσεις, αλλά εμείς ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε εκεί. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε όπως πάντα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να έχει πλεονέκτημα στο Βέλγιο;

«Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη μας στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν παίξαμε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Αν το κάνουμε και στα 90 λεπτά, τότε μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κάθε ομάδα».

Μπορείς να... υποσχεθείς και ένα τέρμα κόντρα στην Άντερλεχτ;

«Για μένα, το να σκοράρω ή να βγάζω μία ασίστ είναι το ίδιο. Σε κάθε ματς κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρω και με την Άντερλεχτ».

Το πρώτο σου γκολ στο Champions League ψηφίστηκε το καλύτερο. Ξεπέρασες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αποτελεί τιμή για σένα και τον Ολυμπιακό;

«Ήταν ένα όμορφο γκολ, αλλά κάποιες στιγμές δεν μετράει. Το πιο σημαντικό είναι πως δυστυχώς δεν μας έδωσε κάποιους βαθμούς. Είναι ένα κοπλιμέντο για μένα, αλλά κάθε γκολ είναι το ίδιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.