Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έβαλε στο παιχνίδι την Παρί η Μονακό

Σαμπιονά: Έβαλε στο παιχνίδι την Παρί η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 00:40
Συγκάτοικο στην κορυφή του Σαμπιονά απέκτησε η Μονακό η οποία έμεινε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ρέμς και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ούτε η Μονακό κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Ρέμς καθώς οι Μονεγάσκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Άντονι Ντεβό. Η Μονακό ωστόσο κατάφερε να απαντήσει άμεσα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Μουτίνιο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 13’.

Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς οι Φαλκάο και Ριβιέρ είχαν «εγκλωβιστεί» στην άμυνα της Ρεμς, η οποία όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Αγιτέ στο 62'.

Ωστόσο, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος, με αποτέλεσμα η Παρί Σεν Ζερμέν να «πιάσει» τη Μονακό στην κορυφή με 18 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ρεμς ισοβαθμεί με την Λιόν στην 9η θέση με 11.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Τουράν αποβλήθηκε στο 88’ με δύο κίτρινες μέσα σε 2 λεπτά!

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική:


Σάββατο, 29/9

Λοριάν-Μαρσέιγ 0-2

Παρί Σεντ Ζερμέν-Τουλούζ 2-0

Εβιάν-Μπορντό 1-1

Λιόν-Λιλ 0-0

Νις-Γκινγκάμπ 1-0

Σοσό-Βαλανσιέν 2-0

Σεντ Ετιέν-Μπαστιά 2-2

Κυριακή, 30/9

Ρεν-Ναντ 1-3

Αζαξιό-Μονπελιέ 1-1

Ρεμς-Μονακό 1-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.