Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ρόμα πέντε αστέρων, απώλεια για Ίντερ

Σέριε Α: Ρόμα πέντε αστέρων, απώλεια για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 00:04
Εντυπωσίασε για ακόμα μια αγωνιστική η Ρόμα, η οποία διέλυσε τη Μπολόνια με 5-0 στο «Ολίμπικο», έκανε το 6X6 και πλέον ετοιμάζεται για τα δύο δυνατά παιχνίδια με Ίντερ και Νάπολι. Ισοπαλίες για Ίντερ και Λάτσιο.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η φετινή Ρόμα η οποία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισε με 5-0 τη Μπολόνια των Κονέ και Χριστοδουλόπουλου και έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα.

Οι «τζιαλορόσι» έχοντας τον Τοροσίδη για πρώτη φορά φέτος στην αρχική τους ενδεκάδα «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη, με τον Φλορέντζι να ανοίγει το σκορ στο 8’, ενώ Ζερβίνιο (17’) και Μπενάτια (26’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν καν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζερβίνιο με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 62’ έκανε το 4-0, ενώ ο Λιάιτς, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 85’.

Να σημειωθεί πως βασικός για την Μπολονια ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ στο ημίχρονο πέρασε στο ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Απώλειες για Ίντερ και Λάτσιο


Σέριε Α: Ρόμα πέντε αστέρων, απώλεια για Ίντερ
Την δεύτερη βαθμολογική της απώλεια γνώρισε στο πρωτάθλημα η Ίντερ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία.

Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 70’ με τον Ικάρντι, ωστόσο στο 83’ ο Ναϊνγκολάν ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, σκορ το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.

Από την άλλη, η Σασουόλο μετά τη Νάπολι, «έκοψε» βαθμούς και από τη Λάτσιο καθώς το παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε 2-2 στην έδρα της πρώτης.

Μάλιστα, οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν με 2-0 με τους Ντίας (50’) και Καντρέβα (54’) και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν εύκολα το «τρίποντο», ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν το σκορ με τους Σκελότο (55’) και Φλόρο Φλόρες (77’), ενώ στα τελευταία λεπτά πίεσαν ακόμα και για την νίκη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.