Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο Γεντι Κουλέ

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο Γεντι Κουλέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 20:46
Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στο Γεντι Κουλέ, μένοντας στο 1-1 με τον ΟΦΗ. Άνοιξε το σκορ ο Περογαμβράκης (15’), ισοφάρισε στο 74’ ο Νέτσιντ.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, και με τους δύο τερματοφύλακες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος, ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ, ωστόσο παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, πιέζοντας τον ΠΑΟΚ, που είχε περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα, και εν τέλει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ύστερα από ωραίο συνεργασία του Περογαμβράκη με τον Κουτσιανικούλη, η μπάλα στρώθηκε στον πρώτο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 15’.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει ψάχνοντας την ισοφάριση, έχοντας ως καλύτερες στιγμές την προσπάθεια του Κλάους στο 25’ και το μακρινό σουτ του Λάζαρ στο 41’, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Δασκαλάκης είπε «όχι» στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ έφτασε νωρίς κοντά στο 2-0, όταν ο Μιλιάζες με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Χακόμπο σε δύσκολη επέμβαση.

Ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ΠΑΟΚ πίεζε όλο και περισσότερο τους γηπεδούχους, έχοντας αρχικά δοκάρι στο 54’ σε προσπάθεια του Μακρή να διώξει, ενώ έχασε διπλή ευκαιρία στο 69’ με τους Βούκιτς και Βίτορ να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικώς τη λύση έδωσε στο 74’ ο Νέτσιντ, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή του ΟΦΗ και ισοφάρισε σε 1-1 για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε ξέφρενο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να το πετύχουν, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν ανέπαφες τις εστίες του στα υπόλοιπα λεπτά, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (23' Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66' Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86' Μακουκούλα)

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (64' Λόρενς), Στοχ, Σαλπιγγίδης (64' Γεωργιάδης), Βούκιτς (71' Νέτσιντ), Αθανασίαδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.