Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με γκολ-οφσάιντ η Γιουβέντους

Σέριε Α: Με γκολ-οφσάιντ η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 16:26
Με γκολ του Πογκμπά το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Σκούρα» τα βρήκε κόντρα στην Τορίνο η Γιουβέντους, η οποία τελικά κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ντέρμπι χάρη στο γκολ του Πογκμπά στο 54’. Ωστόσο, το τέρμα του Γάλλου μέσου δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Τέβες βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Συγκεκριμένα, η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο, με τον Μπονούτσι να πιάνει την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο… κεφάλι του Τέβες και στη συνέχεια στο δοκάρι, με τον Πογκμπά να παίρνει το ριμπάουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο Αργεντινός άσος όπως φάνηκε στο ριπλέι, βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ, με τον διαιτητή ωστόσο να καταλογίζει στη συνέχεια κανονικά το γκολ που έκρινε το ντέρμπι.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Γιουβέντους είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, κάτι που όμως δεν το πλήρωσε, καθώς η Τορίνο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το βίντεο του γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.