Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άλωσε το «Μπερναμπέου» η Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άλωσε το «Μπερναμπέου» η Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 01:30
Δεν σταματάει πουθενά αυτή η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε την Ρεάλ με 1-0 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από 13 χρόνια και 23 ματς πρωταθλήματος(!) και έκανε το 7X7 το οποίο την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Λίγους μήνες μετά τη νίκη της στον τελικό του Κυπέλλου, η Ατλέτικο κέρδισε ξανά την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» (1-0) αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, και διατηρήθηκε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος πέτυχε το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο 11ο λεπτό, φτάνοντας παράλληλα τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πουν πως το σκορ τους αδικεί, καθώς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμα τους σε αντίθεση με την Ρεάλ η οποία είχε «εγκλωβιστεί» στο άψογο στήσιμο των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ούτε η είσοδος του Γκάρεθ Μπέιλ στο δεύτερο μέρος βοήθησε την Ρεάλ, καθώς ο Ουαλός άσος, που έκανε ντεμπούτο μπροστά στο κοινό της νέας ομάδας του, δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις στους γηπεδούχους οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και έμειναν στο -5 από την κορυφή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κεντίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ντι Μαρία (46’ Μπέιλ), Ίσκο (73’ Μοράτα), Ιγιαραμέντι (46’ Μόντριτς)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά (88’ Ροντρίγκεθ), Ντιέγκο Κόστα (85’ Μπαπτιστάο), Βίγια (87’ Γκαρθία)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.