Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απειλές αποχώρησης της Ρέιντζερς από το πρωτάθλημα

Απειλές αποχώρησης της Ρέιντζερς από το πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 20:56
Να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει σκοπό η Ρέιντζερς σε περίπτωση που ψηφιστεί το νέο πλάνο για τα εγχώρια πρωταθλήματα, γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάρλς Γκρίν.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Ιανουάριου οι ομάδες της Σκωτίας θα κληθούν να ψηφίσουν το νέο σχέδιο το οποίο προβλέπει τον διαχωρισμό των δύο ανώτερων κατηγοριών της Σκωτίας σε τρία γκρουπ των 8 ομάδων ύστερα από 22 παιχνίδια, σχέδιο το οποίο αν ψηφιστεί, πρόκειται να ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Ουσιαστικά πρόκειται να δημιουργηθεί μία κλειστή λίγκα, κάτι που έφερε και την αντίθεση του Γκρίν: «Δεν θα έχει καμία ουσία. Γιατί να μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές; Γιατί να σπάσουν τη μύτη τους, όπως έγινε με τον Ρος Πέρι την προηγούμενη εβδομάδα ή να χρειαστεί να οδηγούνται στο χειρουργείο όταν κανείς δεν μπορεί να υποβιβαστεί ή να πάρει άνοδο για πιο υψηλή κατηγορία;

Σε ποιο πρωτάθλημα προάγεσαι σε ανώτερη κατηγορία και την επόμενη χρονιά υποχρεώνεσαι να παίξεις ξανά με τους ίδιους αντιπάλους; Μάλλον αναμένεται να κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα ως τον Αύγουστο. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δίνει η ομάδα μου άσκοπα παιχνίδια.

Η πρόταση μου προς την διοίκηση της Ρέιντζερς είναι να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν βλέπω κανένα όφελος, ούτε οικονομικό, ούτε από άποψη κύρους για το ποδόσφαιρο της χώρας αν ψηφιστεί το συγκεκριμένο σχέδιο.

Παρόλα αυτά ξέρουμε ότι δεν έχουμε που αλλού να πάμε μιας και η FIFA δεν επιτρέπει την μετακίνηση ομάδας σε άλλο πρωτάθλημα. Έως τώρα δεν υπάρχει επιλογή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για λύσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.