Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «H Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Μουρίνιο: «H Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2013 19:17
Ως διεκδικήτρια του τίτλου της Πρέμειρ Λιγκ χαρακτήρισε την Τότεναμ ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο μια ημέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο να τοποθετείται επίσης στο θέμα της χρησιμοποίησης του Χουάν Μάτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του, τονίζοντας πως η μεταγραφική ενίσχυση της Τότεναμ την καθιστά ένα από τα φαβορί για τον τίτλο:

«Φέτος η Τότεναμ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι και είναι μέσα στις έξι ομάδες που θα παλέψουν για την 1η θέση».

Μουρίνιο: «H Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
Ο ίδιος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Βίλας Μπόας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην αυριανή αναμέτρηση:

«Δεν το συζητάω με τον Τύπο, είναι ένα προσωπικό θέμα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει αυτός. Δεν είμαι εδώ για να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει. Είχα πολλούς βοηθούς στην καριέρα μου. Πάντα είχα καλή σχέση μαζί τους, όπως και με τους προπονητές των ακαδημιών».

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα της χρησιμοποίησης του Χουάν Μάτα, με τον «special one» να δηλώνει πως ο Ισπανός χαφ -για τον οποίο ενδιαφέρεται η Βαλένθια- έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι με τη Σουίντον και πως αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής:

Μουρίνιο: «H Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
«Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο Μάτα απέναντι στη Σουίντον. Η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή, όπως και η προσπάθειά του. Όταν ένας παίκτης προσπαθεί όπως του είπα να κάνει, τότε θα τον στηρίζω.

Φαντάζομαι ότι από τώρα και στο εξής θα δουλεύουμε με τον δικό μου τρόπο σκέψης και πιστεύω πως το φυσιολογικό είναι πως θα βρίσκεται στην ομάδα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.